El Cau busca gent per pintar els pisos d’Hàbitat Solidari

Aquest divendres al vespre l’Agrupament Escolta Montnegre fa una assemblea oberta a tothom per tal de recollir voluntaris disposats a participar al projecte «pintura solidària».

14088655_1092958090739917_1461321438710249318_nAquesta proposta del Cau de Calella va ser escollida en el procés de Pressupostos Participatius de Joventut de l’any passat i del que es tracta és de fer una mà de pintura als pisos de la Fundació Hàbitat Solidari, destinats a acollir gent sense recursos.

Anna Rosich, cap d’Agrupament del cau de Calella, ha explicat que la idea és fer una acció solidària, implicant a la ciutadania, per fer una capa de pintura a les cases de gent amb dificultats econòmiques. “Consisteix en anar a cases amb pocs recursos i pintar les parets interiors de casa seva. Nosaltres vam reunir-nos amb la regidoria de Joventut i vam acabar decidint que les cases que es pintaran són pisos de la Fundació Hàbitat Solidari d’aquí Calella. Llavors aquest divendres a les set de la tarda a l’Ajuntament Vell farem una assemblea on convidem a tothom que estigui interessat en participar del projecte“.

Anna Rosich ha comentat que l’objectiu és que hi puguin participar persones de totes les edats per pintar les parets, tant si tenen experiència com si no. Per això fan una assemblea divendres a les set del vespre, on tothom que vulgui s’hi podrà apuntar. Rosich: “Farem una espècie de registre de les persones que hi volen participar i d’aquesta manera sabrem quants dies podrem pintar. El que es necessita és mà d’obra de la població de Calella que tingui ganes de solidaritzar-se i participar en això. Perquè nosaltres vam pensar que acostumem a fer moltes coses pròpies del cau i teníem ganes de fer un projecte on hi participi tota la gent del poble, no només els joves, sinó tothom, gent gran, petits, joves, gent que tingui experiència en pintar i que pugui ajudar a qui no en sap tant. No només volem joves. Volem tothom“.

La pintura i el material de pintor va a càrrec de l’Ajuntament de Calella, en una partida del Pressupost Participatiu de Joventut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat