139 escolars de Calella faran la selectivitat

Tots els centres d’educació secundària de Calella presenten alumnes a les proves d’accés a la universitat, que es faran els dies 6, 7 i 8 de juny. L’any passat van haver d’anar a Tordera. Demà, el Departament d’Universitats comunicarà quin serà el seu centre.

Dels 139 alumnes de Calella que s’examinaran la setmana vinent de la selectivitat, 84 són estudiants de les Escoles Freta; 35 de l’Institut Bisbe Sivilla; i 20 de l’Escola Pia.

Les proves d’accés a la universitat es faran els dies 6, 7 i 8 de juny, sense canvis respecte edicions anteriors. Hi ha una fase general obligatòria per a tots els alumnes, que consta de cinc exercicis: Llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera – a triar entre alemany, anglès, francès i italià – i història. I una matèria comuna d’opció, que permet triar entre: llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts. Llavors, hi ha una fase específica, que és de caràcter voluntari i permet apujar la nota. Es pot triar un màtix de tres matèries d’entre: Anàlisi musical, Biologia, Ciències de la terra i del medi ambient, Cultura audiovisual, Dibuix artístic, Dibuix tècnic, Disseny, Economia d’empresa, Electrotècnia, Física, Fonaments de les arts, Geografia, Grec, Història de l’art, Història de la filosofia, Literatura castellana, Literatura catalana, Llatí, Matemàtiques, Matemàtiques aplicades a les ciències socials, Química i Tecnologia industrial.

Els resultats de les PAAU es publicaran el dijous 22 de juny.

Quin és el calendari escolar per al curs 2023-2024?

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui les dates del pròxim curs escolar i fixa que començarà el 6 de setembre per als cicles d’educació infantil, primària, ESO i als cicles bàsics de formació professional (FP). Les classes de batxillerat i els cicles mitjans i superiors, en canvi, començaran una setmana després, el 12 de setembre.

Les vacances de Nadal aniran del 21 de desembre al 7 de gener i les de Setmana Santa, del 23 de març a l’1 d’abril. El curs acabarà el 21 de juny. A més, els centres escolars tindran quatre dies de lliure disposició.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *