Calella Artesana dona barrets de ganxet per als nadons de l’hospital

Foto: CSMS

Les famílies de la planta maternoinfantil de l’Hospital Sant Jaume podran posar als nadons els barrets teixits amb ganxet que han elaborat les voluntàries de Calella Artesana. N’han fet l’entrega aquesta mateixa setmana. Una part de la producció, perquè la resta es van portar a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La iniciativa consolida la vessant solidària que mantenen des que es va fundar.

Calella Artesana ha lliurat una vintena llarga de barrets teixits amb ganxet a l’Hospital de Calella perquè els utilitzin els infants que neixin al centre. Són de diferents colors i mides, tots ells elàstics perquè es puguin adaptar al cap de cada nadó.

L’associació també va fer-ne donació al Sant Joan de Déu de Barcelona, tal com explicat Helia Tresserras, secretaria de Calella Artesana, en declaracions a Ràdio Calella TV.

N’hem entregat 25 a l’Hospital de Calella, però la setmana passada en vam portar a l’Hospital Sant Joan de Déu. A la pròxima ganxetada de l’11 de juny, el motiu seran diademes i turbants per al càncer, que entregarem a alguna entitat.

La ganxetada es farà el dissabte 11 de juny al Passeig Manuel Puigvert, de 10 a 13h, i està oberta a tothom.

Les ganxetades estan obertes a tothom. La que farem l’11 de juny serà conjuntament amb una associació CosturCat: elles faran diademes cosides i nosaltres, de ganxet. Convidem a tothom que vingui, de Calella i rodalies.

Calella Artesana es va fundar l’any 2020 per part del grup de persones que van dedicar-se a cosir màscares i bates per als professionals de primera línia durant la pandèmia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *