14-F: La participació supera el 40% a primera hora de la tarda

Urna d'una de les meses electorals de la Fàbrica Llobet-Guri, aquesta tarda

Tercer avançament de participació a Calella per a les eleccions al Parlament de Catalunya. A les 16.30h, 5.251 calellencs i calellenques havien votat en algun dels tres col·legis electorals de la ciutat, situant la xifra de participació lleugerament per sobre del 40%. El doble de la que s’ha obtingut a la una del migdia.

En tres hores i mitja, la participació a Calella s’ha doblat, passant del 20,07% de la una del migdia al 40,17% de dos quarts de cinc de la tarda; segons xifres que ha fet públiques l’Ajuntament de Calella. En nombres totals, 5.251 persones ja han exercit el seu dret a vot d’un cens format per 13.072 electors.

La franja fins a les set de la tarda s’ha recomanat per a la població general, deixant l’última hora de votacions abans del tancament dels col·legis per a les persones que estan en aïllament, ja siguin positius per Covid, contactes estrets o sospitosos. Els membres de les meses electorals tenen a la seva disposició equips de protecció invididual especials per aquest tram final de la jornada.

La participació en les últimes eleccions al PArlament de Catalunya del 21 de desembre del 2017 va ser del 78,30%.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *