Candini reconeix que la seva prioritat és ser alcaldessa

Pascal i Bonvehí acompanyats pels integrants candidatura, entre ells Montserrat Candini
Pascal i Bonvehí acompanyats pels integrants candidatura, entre ells Montserrat Candini

Montserrat Candini ha volgut deixar clar que la seva prioritat és l’alcaldia de Calella. Ho ha dit durant una entrevista a l’Info Migdia després que s’hagi fet públic que forma part de la candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí per a dirigir el Partit Demòcrata Català.

De fet, al procés de primàries que s’ha obert per ocupar els llocs de l’estructura organitzativa del nou partit, la candidatura de Pascal i Bonvehí incorpora 6 alcaldes més, el d’Igualada, el de Valls, el de Deltebre, el de Sallent, el de Martorell i el de Besalú.

Tot i dir de manera clara que la seva prioritat és ser alcaldessa, Montserrat Candini ha destacat que hi ha per endavant 6 mesos per poder decidir entre ser alcaldessa o diputada al Parlament: “Tenim sis mesos per comunicar quin dels 2 llocs deixem, és evident que jo el lloc d’alcaldessa no el deixo, però no ens precipitem, tenim 6 mesos. Si finalment sortim escollits anirem definint la feina i les prioritats i el que farem, no cal dir-ho, serà complir amb el reglament”.

La candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí només té un rival, Ignasi Planas, de Reagrupament. Montserrat Candini ha reconegut a Ràdio Calella que no s’esperava la proposta de Pascal oferint-li formar part de la seva candidatura. En tot cas, es mostra il·lusionada per poder formar part d’un partit que, diu, es transforma per afrontar el futur i passar d’una Catalunya autonòmica a una Catalunya amb estat propi.

L’alcaldessa de Calella ha subratllat la importància que té el món municipal en aquesta candidatura.

Montserrat Candini ha reconegut que ella és la integrant més veterana de la candidatura ja que la resta d’alcaldes són nascuts als anys 60. Segons ella, posarà la seva veterania al servei de la col·lectivitat.

Montserrat Candini ha anunciat que durant els propers mesos faran campanya pel territori per tal d’explicar el projecte que encapçalen Marta Pascal i David Bonvehí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat