15 nens i nenes han participat a la regata dels Maduixots i al Trofeu Maresme de Vela

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Trofeu Maresme de Vela i la regata del Maduixot a Calella. Una competició de categoria Optimist que permet participar als nens i nenes fins als 15 anys.

La competició, organitzada pel Club Nàutic de Calella ha comptat només amb la participació d’uns 15 nens i nenes dels 40 previstos. Enguany, la participació ha estat més baixa respecte de l’any passat al coincidir les competicions europees a Itàlia.

Degut al mal estat de la mar, el vent i als corrents marins van provocar que dissabte de les 4 sortides previstes només se n’hagin pogut disputar tres. Diumenge, al millorar l’estat del temps, es van poder competir amb normalitat.

El vicepresident del Club Nàutic de Calella, Xavier Català ha valorat la prova molt positivament i està orgullós que es faci una competició d’Optimist a Calella. La situació geogràfica de Calella fa que mai s’hagi hagut de anular cap prova per culpa del mal temps. Xavier Català: “Calella té una gran avantatge, des que estic aquí no s’ha hagut d’anul·lar cap regata, el Tordera ens ajuda molt i sempre tenim una marinada, un vent i un mar magnífic

La regata del Maduixot, que s’organitza en diferents categories, per una banda el Grup1 de Optimist, la categoria més alta, el guanyador ha estat Joan Noguera del Club Nàutic del Masnou, qui també ha guanyat el Trofeu Maresme de Vela . Al Grup 2, la Joana Girlat del Club de Vilassar de Mar i la categoria dels més petits, el Grup3, la guanyadora de la regata del Maduixot ha estat Maria de la Casa i el Trofeu Maresme la Judit Noguera, les dues del Club Nàutic del Masnou

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *