Última sessió plenària abans de les vacances de l’estiu

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda una nova sessió ordinària del ple, l’última abans del descans estival.
De l’àrea de Ciutadania i Cultura es proposarà atorgar el nom del recent desaparegut Joan Josep Ribas, Txespi, al Festival de Jazz i Blues de Calella que ell mateix havia creat i impulsat durant molts anys.

També és previst aprovar el dictamen per donar suport al Correllengua 2016; fixar les dues festes locals per a l’any 2017 i aprovar el Pla Local de Joventut per al trienni 2016-2019.

De l’àrea de Recursos Interns, Hisenda i Especial de Comptes es debatrà i s’aprovarà l’adaptació del Codi de Transparència i Bon Govern Municipal a la Llei de Transparència i accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat.

També s’aprovarà inicialment el Pla Estratègic integral Calella 2020.

De l’àrea de Territori es porta a aprovació la modificació puntual del POUM per al trasllat del supermercat Mercadona a la part alta de la riera Capaspre.

I per últim, de l’apartat de mocions, els regidors en debatran dues que presenten els partits de l’equip de Govern, CDC i PSC. La primera per millorar el servei de rodalies Renfe a Catalunya i la segona de denúncia de les pràctiques que aquests dos partits consideren «antidemocràtiques i fraudulentes» del govern espanyol.

El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de les 18:30H.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *