21D: Junts per Catalunya proposa convertir el tren en un metro metropolità

Josep Puig a l'acte central de Junts per Catalunya a Calella
Josep Puig a l'acte central de Junts per Catalunya a Calella

Transformar el tren de Rodalies en un metro d’estil metropolità és una de les propostes de Junts per Catalunya. Aquesta mesura no només afectaria al Maresme sinó també a totes les comarques del voltant de Barcelona, com el Garraf, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Bages.

Ho ha confirmat un dels portaveus de la llista del President a Calella, Josep Puig, en una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

“Una de les coses que s’haurà de treballar, perquè no és senzill i no tan sols està plantejat pel Maresme, està plantejat per totes les comarques del voltant de Barcelona. Es tracta de convertir el tren en un metro metropolità […] Aquí dobles vies si les fem destruïm Calella, Sant Pol, Canet, però si es planteja com un metropolità seria una bona solució”

Les vies de transport són un altre dels punts claus del programa de Junts per Catalunya a la nostra comarca. Puig assegura que la Nacional II hauria de ser una via d’intercomunicació dels pobles del Maresme i assenyala que l’autopista hauria de tenir un preu més reduït pels residents.

“La carretera que en diem nacional ha de ser una via d’intercomunicació dels pobles. Tot l’altre tràfic ha de passar per l’autopista i evidentment hauria de mirar de ser gratuïta o amb un preu, perquè la gratuïtat de les autopistes ens portaria a un altre debat, perquè si són gratuites les paguem tots amb els nostres impostos […] No és tan senzill dir gratuït si, gratuït no. Això és populisme. Com a mínim hauria de ser a preus assequibles o per la gent de la comarca que fos un altre preu, pels que passen, un altre preu”

Puig ha assegurat que no veure “l’especial capital polític i la feina internacional que ha fet el President, és tirar-se cendra als ulls”.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a un dels portaveus de Junts per Catalunya a Calella, Josep Puig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat