315 usuaris del Servei Local d’Ocupació van trobar feina l’any 2017

Imatge d'arxiu

Un total de 315 usuaris del Servei Local d’Ocupació (SLO) van trobar feina durant l’any 2017, 70 persones més que l’any 2016. De les 315 persones, 73 van aconseguir feina a través de les ofertes gestionades pel SLO de l’Ajuntament de Calella i 242 persones van trobar feina de forma indirecta, a través de les ofertes d’altres SLO de la xarxa XALOC (la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació) o via seguiments individuals i les autocandidatures dels mateixos usuaris.

L’any 2017 va finalitzar amb 814 persones inscrites al SLO, mentre que l’any 2016 n’hi havia 774. Al llarg de l’any passat es van gestionar 130 ofertes de treball, 60 més que el 2016. Per a cobrir-les, es va contactar amb 1.277 possibles candidats, a les empreses se’ls va derivar un total de 711 candidatures.

El SLO permet que qualsevol persona en edat de treballar i empadronada a Calella pugui rebre assessorament, orientació i informació personalitzada. Disposa d’una borsa de treball pròpia que inclou ofertes de treball tant d’empreses de Calella com dels pobles del voltant. El SLO de Calella està inscrit a la xarxa XALOC, de la Diputació de Barcelona, un servei d’àmbit provincial format per 150 serveis connectats a través d’un programari telemàtic. Així, tots els usuaris poden ser candidats de totes les ofertes de feina dels serveis adherits i les empreses poden trobar els candidats més adients.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *