L’AMPA del Salicrú espera “amb candeletes” l’inici de les obres a la Fàbrica Llobet-Guri

fllobet_porta

La portaveu de l’AMPA del centre escolar calellenc, Eugènia Juhé, ha manifestat que l’Ajuntament els manté al corrent dels terminis amb què treballa el Departament d’Ensenyament. Assegura que la comunitat posarà tots els seus esforços perquè el trasllat es pugui fer amb la màxima celebritat, encara que sigui un cop començat el curs que ve.

Eugènia Juhé ha recordat que l’obra acumula retard respecte al previst inicialment però l’Ajuntament els n’ha tingut informats. “Va amb retard perquè al principi es va dir que el curs 16-17 ja ens hauríem hagut de traslladar. S’ha anat retardant, i a veure quan acaben les obres. Sempre des de l’Ajuntament ens han anat informant de com avançava l’obra, quins tràmits s’havien de fer, perquè es paraven, i ja anàvem assabentats“.

Pel que fa a la mobilitat, Juhé apunta que el millor serà anar a la nova escola a peu, per evitar col·lapsar la carretera. “Crec que cal arribar a l’escola caminant, o en bicicleta, o transports alternatius que no siguin el cotxe perquè la carretera ja va molt col·lapsada i si a sobre hi afegim tota una escola nova amb tots els alumnes, pares i famílies, si es fa servir u transport públic adequat arribarem bé. Si no, si que col·lapsarem més tota la via“.

En tot cas, l’AMPA del Salicrú veu la llum al final del túnel ara que les obres ja estan adjudicades i començaran abans d’acabar l’any.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat