[AMPLIACIÓ] 40 anys del Calella Càmping Rock

Una exposició recordarà el Calella Camping Rock del 1977. Es compleixen 40 anys del festival musical que va durar tres dies i en el qual hi van actuar una vintena de grups de rock progressiu i psicodèlic catalans, madrilenys i andalusos. Va ser a l’antic camp de futbol de Calella, on també s’hi va habilitar una zona d’acampada i per a d’altres activitats. A l’octubre es muntarà una mostra a l’Ajuntament Vell amb fons documental i gràfic que es guarda.

Ho ha explicat Joaquim Pratdesaba, bateria de Croma, que va actuar al Calella Camping Rock al costat d’artistes com Santi Arisa i els grups Ñu, amb Rosendo, Paracelso del Gan Wyoming o Triana.

“Hi havia la flor i nata de la música nacional. Com per exemple, grups madrilenys que despuntaven i altres que no sortíen al cartell que encara guardem”, ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Pratdesaba ha recordat l’ambient que es va viure durant els tres dies de festival, i la controvèrsia que va provocar en la Calella d’aquell moment. “Va generar opinions de tots colors i per a tots els gustos, també dolentes. Molta gent de Calella va enviar cartes de queixa a l’Ajuntament dient que el que havia passat aquells dies no s’havia vist mai”, ha recordat.

El festival el van organitzar la sala barcelonina Magic i la promotora madrilenya Franz Ltd. L’exposició que recordarà el Calella Càmping Rock del 1977 s’obrirà la pròxima tardor-hivern per iniciativa de l’Ajuntament de Calella.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Joaquim Pratdesaba.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *