L’Screamin Festival de Calella repeteix nominació als Ameripolitan Music Awards

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El certamen musical, dedicat al rock&roll dels anys 50, ha estat nominat per segon any consecutiu als premis Ameripolitan en la categoria de millor festival. S’entregaran el febrer del 2018 a Memfis, coincidint amb el vintè aniversari del festival que organitza el segell Toro Records, sota la direcció de Carlos Díaz.

Els Ameripolitan Music Awards són uns premis impulsats pel músic texà Dale Watson que reconeixen iniciatives i artistes que treballen pel foment del rock&roll. L’Screamin Festival opta al premi de millor festival del 2018, compartint candidatura amb altres certamens internacionals com The Rockabilly Rave que se celebra al Regne Unit, el Summer Jamboree italià o el New Englang Shake de Massachusetts. També el Rockin’ Race Jamboree de Màlaga.

Des del segell Toro Records, organitzadors del festival que se celebra a Calella, s’agraeix la nominació com a mostra de la seva projecció i reconeixement internacional per a una iniciativa que aposta de manera decidida per la qualitat artística. En els últims anys ha fet pujar a l’escenari les principals llegendes del rock&roll del passat, present i futur, atenent als diferents estils de la música dels anys 50. Noms com Wanda Jackson, J. M. Van Eaton –bateria de la majoria de cançons gravades a Sun Records per Jerry Lee Lewis–, Sleepy LaBeef, Freddy Cannon, Charlie Gracie; o grups com Cadillacs, Teenagers, Bobbettes i les veus de Gaynel Hodge o Tommy Hunt.

Pròximament s’obriran les votacions per escollir el millor festival del 2018, que es podran fer en línia a través del portal dels Ameripolitan Music Awards.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *