“42 segundos”, la pel·lícula d’avui al Cicle Gaudí

42 SEGUNDOS 20230126

La història de l’equip espanyol de waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 portada a la gran pantalla. “42 segundos” retrata en forma de tribut es peripècies més conegudes del grup liderat per Pedro Garcia Aguado i Manel Estiarte, que van demostrar al món que amb esforç i il·lusió es pot aconseguir l’objectiu més anhelat d’un esportista: la medalla d’or olímpica. Dani de la Órden i Álex Murull van dirigir aquesta pel·lícula de producció hispano-andorrana, que aquesta nit es projecta a l’Auditori de Can Saleta dins la programació del Cicle Gaudí. L’entrada general costa 4,50 euros.

La pel·lícula reviu l’esforç, els moments de tensió, patiment i il·lusió d’aquell grup llegendari de l’esport que va lluitar a Barcelona per l’or olímpic.

A pocs mesos per les olimpíades de Barcelona 92, l’equip espanyol de waterpolo les tenia totes per passar sense pena ni glòria. No estaven preparats i necessitaven un cop d’efecte per no fer el ridícul “a casa”. Arribaria ràpid en forma d’un nou entrenador, amb fama d’estricte i tècniques d’entrenament més que qüestionables. A més, la selecció tenia dos líders enfrontants per la seva manera d’entrendre l’esport: Manel Estiarte i Pedro Garcia Aguado. Però gràcies a un esforç sobrehumà, el treball en equip i els ànims de l’afició, van acabar demostrant al món sencer que es pot arribar més allà d’on s’havien imaginat mai.

La pel·lícula 42 segundos es podrà veure aquesta nit a Calella dins la programació del Cicle Gaudí. La projecció es farà a l’Auditori de Can Saleta (21h) amb entrada general al preu de 4,50 euros. Hi ha tarifes especials i reduïdes per als titulars del Carnet Jove, del Club Vanguardia i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *