7 camps per el 12è Memorial Jordi Bachs

Dissabte a les 10.00 h a la platja Gran es celebrarà el Memorial Jordi Bachs Vòlei Platja amb la participació de 36 equips dividits entre categoria absoluta i sots 16.

Aquest dissabte l’Associació de Vòlei Platja Calella organitza l’12è Memorial Jordi Bachs, una tradició calellenca que enguany amplia a 7 camps. Això permet participar a la categoria Sots 16 donant entrada a tots els nens/es que hi ha a les escoles de vòlei platja. La previsió pel memorial és d’uns 36 equips, uns 30 de categoria absoluta i 6 equips de sots 16, ens explica Xavi Alonso, president de l’Associació Vòlei Platja Calella.

El Bachs té un sentit especial de record per en Jordi. Intentem combinar alguns dels seus valors: la competitivitat però sempre sota el paraigües del Fer Play. Era un jugador molt competitiu ‘però sempre posava per davant l’amistat, el respecte als companys i al rival. Tots aquests valors són els que intentem inculcar a la gent que ve a jugar. Tothom pot venir amb el seu equip i guanya però sempre respectant les decisions dels àrbitres, els errors dels companys i els encerts dels rivals.

Enguany, aquests valors es transmetran a equips de tota la comarca i, fins i tot, de la província. L’ambient i la garantia dels partits fa que augmenti el renom de la jornada. Tot i ser un torneig popular, la platja Gran de Calella aporta una zona exclusiva que els participants i acompanyants valoren positivament.

Fins ara estàvem limitats pels 4 camps, i aquest any ampliant a 7 no hem tancat inscripcions perquè vingui més gent. Augmenta la gent, la nostra exigència per donar serveis perquè oferim begudes, fruita i obsequis. Tot això genera molt bon ambient i la gent es socialitza a Calella.

Ara és moment que l’associació prepari els quadres de competició per una jornada amb molt de seguiment que durarà des de les 10.00 h fins al migdia en la primera fase de grups, i després de dinar es farà la fase d’eliminatòries que durarà pràcticament fins a les 21.00 h. L’Associació oferirà un menú pels participants a peu de platja i a prop dels camps. També es donarà tovalloles per tots els participants, gràcies a un dels molts espònsors de la ciutat que ajuden a donar a conèixer el vòlei platja i Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *