80 esportistes del CN Calella neden en benefici a Càritas Calella

CN Calella nedant

Nedar per una causa solidària, aquesta va ser la premissa de la qual va partit el Club Natació Calella per a la realització del seu últim entrament de l’any. I és que el 31 de desembre els nedadors júniors i absoluts van saltar a l’aigua per nedar en la que va ser la primera edició de les “100×50 solidàries” en benefici de Càritas Calella a la piscina del club. Un esdeveniment que va servir per a realitzar l’últim entrenament dels nedadors i per recol·lectar roba i aliments per a Càritas.

Un total de 80 participants van nedar 100 sèries de 50 metres, amb la premissa de què per a poder participar havien de fer un donatiu a Càritas Calella en forma de menjar o roba. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV el gerent del Club Natació Calella, Toni Soler.

Aquesta primera edició ha sigut restringida només a la gent del club però estem mirant la possibilitat d’obrir-la a tots els públics i a altres clubs, en veure la bona rebuda que ha tingut. Vam participar 80 nedadors, que van fer 100 sèries de 50 metres, cadascú feia l’estil que volia, i van estar nedant pràcticament hora i tres quarts. Realment va ser tot un èxit i volem fer altres edicions. La premissa era fer un donatiu de roba o menjar a Càritas per a poder inscriure’t. No tenim encara la xifra total del que vam recaptar però vam aconseguir omplir una furgoneta sencera plena de menjar.  CN Calella menjar

Una jornada solidària que es va viure amb un ambient festiu i on van arribar a participar 80 persones, la majoria eren nedadors del club, pares de nedadors i alguna altra persona vinculada al món de la natació. Una iniciativa que Càritas ha agraït molt i que els va servir per acabar l’any amb una combinació d’esport, companyonia i solidaritat.

La iniciativa va sortir del nostre entrenador el Carlos Galindo, que ens va posar en coneixement d’aquesta pràctica que ja fan altres clubs d’Europa, i ens va agradar perquè era un tema solidari i d’entrenament. I ell que és molt innovador doncs és qui ens ha posat a l’abast de tot això que realment ha estat un èxit. Són petites accions com aquestes que fan si entre tots col·laborem, tot anirà molt millor.

Des del Club Natació Calella es mostren satisfets per aquesta primera edició i esperen poder repetir la nedada solidària l’any vinent, això si, oberta a tots els públics.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *