8TV és el nou destí del calellenc Saül Gordillo

SAÜL GORDILLO 20220822

Confirmat el nou destí laboral del periodista calellenc Saül Gordillo, després de la seva etapa al capdavant de les emissores de Catalunya Ràdio. Ha fitxat per 8TV on participarà de forma regular al nou programa que presentarà l’ex director de TV3, Vicent Sanchis, i que arrencarà el proper 5 de setembre.

Saül Gordillo és també el nou director d’estratègia i adjunt al conseller delegat de la cadena privada.

Serà la segona temporada de la nova propietat de 8TV que vol fer una programació molt diferent a la de la temporada passada. Aposta per l’actualitat, per l’anàlisi. Hi haurà un programa diari nou que conduirà l’ex director de TV3, Vicent Sanchis, que vol que estigui amb ell com a analista en el programa, però la meva implicació en aquest projecte va molt més enllà, de fet la part important no és aquesta sinó que m’incorporo a adjunt al conseller delegat del grup de comunicació de 8TV i volen que ajudi molt al naixement d’un projecte digital nou, amb un diari digital nou, i que m’impliqui en l’estratègia de la televisió i el digital.

Saül Gordillo ha parlat d’un mitjà digital diferent, fàcil i entenedor, amb l’anàlisi com a eix vertebrador.

Serà una eina digital aparentment diferent i amb un format innovador respecte a tots els que coneixem en català i que tindrà una versió en castellà. El que pretén no és només explicar les notícies a cada moment que surtin. La gràcia és que intentarem posar-li un punt d’anàlisi i donar les claus perquè sigui fàcil de consumir i entenedora per els lectors. La idea es que tingui una marca diferent a la de 8TV.

Gordillo ha parlat de les novetats de la propera temporada, que comptarà amb un programa d’esports que conduirà el periodista esportiu, Dani Sanabre. 8TV ha tornat a confiar amb Frank Blanco per presentar el programa nocturn El Circ.

Sí, en Frank Blanco seguirà presentant El Circ però abans hi haurà aquest programa diari amb Vicent Sanchis. També s’ha anunciat la incorporació per fer esport d’un periodista esportiu de referència com és Dani Sanabre que ha estat líder en la seva etapa a RAC1. La primera temporada de la nova 8TV va tenir un component bàsicament d’entreteniment i ara tindrà aquest aspecte d’actualitat i d’anàlisi aprofitant una mica, i això no se’ns ha d’escapar, que TV3 ha anunciat que vol deixar de fer tanta actualitat i tant política.

Saül Gordillo s’ha mostrat molt il·lusionat amb el que considera un nou repte professional.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *