El Consell Comarcal posa en marxa fires i jornades d’orientació educativa i laboral al Maresme

A mitjans del curs escolar, ja són molts els joves que han de començar a decidir-se pel seu futur educatiu i professional. Per això, el Consell Comarcal del Maresme donarà suport a les diverses fires que organitzen els Ajuntaments de la comarca per orientar els joves a l’hora de prendre una decisió. De moment, ja hi ha 6 fires, on l’ens comarcal, col·laborarà en la difusió i amb la participació de tècnics especialitzats, preparades per diversos municipis del Maresme, que estaran repartides entre el 10 de febrer i el 30 de març.

El Consell Comarcal ha publicat l’agenda de les Fires i Jornades d’orientació que organitzen els Ajuntaments del Maresme a tot el territori. Aquests esdeveniments, destinats a aportar informació sobre les novetats curriculars i l’oferta d’estudis, volen ser una mesura de prevenció i lluita contra l’abandonament escolar a la comarca.

Des de l’ens maresmenc volen que els joves de la comarca disposin de més opcions per  poder rebre tota la informació possible al Maresme, més enllà del conegut Saló de l’Ensenyament, que se celebra a Barcelona del 15 al 19 de març.

Així doncs, s’han organitzat diverses fires arreu de la comarca, en total són 6:

Fira (In) Forma’t, una jornada d’orientació educativa que se celebrarà al Masnou el 10 de febrer.
1a Fira d’Orientació Laboral i Educativa, que es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de febrer a Premià de Mar.
Orienta’t Mataró, del 22 al 25 de març a Mataró.
VI jornada d’orientació de formació professional Alt Maresme: la Fàbrica Llobet Guri de Calella acollirà aquesta jornada el 30 de març
Setmana de l’orientació educativa Tria la Via, del 29 al 30 de març a Alella.
Setmana de l’orientació educativa, del 29 al 30 de març a Pineda de Mar.

Totes aquestes dates s’incorporaran al Mapa de Recursos de formació, orientació i ocupació per joves, creat pel Consell Comarcal del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *