ERC mostra la seva preocupació per les plagues d’erugues al parc Dalmau

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Calella ha mostrat la seva preocupació per la proliferació d’erugues en els pins del parc Dalmau. El regidor de Medi Ambient, Marc Buch, s’ha mostrat sorprès per la preocupació d’ERC ja que segons ell no hi ha cap plaga de processionària als pins del parc Dalmau.

La portaveu d’ERC, Cristina Gómez, considera que es tracta d’un tema de gran sensibilitat ciutadana i per això vol conèixer quines actuacions s’han portat a terme des de la regidoria de Medi Ambient per prevenir i evitar les plagues que afecten aquest pulmó verd de la ciutat des de l’any passat.

Segons Cristina Gómez, l’Ajuntament hauria de fer campanyes informatives explicant la situació sobre la plaga d’erugues al parc Dalmau i sobre els efectes negatius que pot tenir per a les persones que visitin l’espai.

Resposta del titular de Medi Ambient

El regidor de Medi Ambient ja ha donat resposta a aquesta demanda d’ERC. Segons Marc Buch, el comunicat dels republicans és alarmista ja que no en té constància que hi hagi cap plaga de processionària. Recorda Buch que ja l’any passat, quan les temperatures eren més càlides, no hi va haver cap problema sobre aquesta qüestió. Segons ell, a Calella la majoria de pins que hi ha al parc Dalmau són pinyoners i aquests no es veuen afectats per la processionària.

Marc Buch ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat recordant que en cas que una persona entri en contacte amb una eruga el que pot patir és una urticària a la pell sense, en principi, complicacions greus de salut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *