El conseller d’Interior es reuneix aquesta tarda amb els alcaldes del Maresme

buch

Miquel Buch es reunirà amb els alcaldes del Maresme a la seu del Consell Comarcal del Maresme, avui dimarts a les 16.00h. La trobada està motivada per l’increment de robatoris en domicilis, alguns amb violència, que s’està produint a la comarca i especialment a les poblacions del sud de la comarca. El conseller explicarà als alcaldes quines són les mesures que Interior ha adoptat i implementarà per frenar aquesta problemàtica que preocupa a la ciutadania.

En l’última sessió del ple al Parlament, el conseller d’Interior, va avançar que el cos dels Mossos d’Esquadra s’ha activat una unitat específica per investigar els grups criminals especialitzats en aquests delictes.

Hi ha dispositius coordinats a nivell regional, saturació de presència policial en punts determinats, control d’accessos al transport públic perquè moltes d’aquestes persones l’utilitzen, s’ha creat un grup específic a la Comissaria General d’Investigació criminal que s’encarrega d’investigar-los. Sap que s’actua. Sap que tenim una prova pilot en un municipi del Maresme amb la participació d’agents de seguretat privada fent una feina molt determinada. La setmana que ve visitaré la comarca per posar sobre la taula tot el dispositiu que s’està fent al territori.

Segons ha publicat l’agrupació comarcal del PDECat a les xarxes socials, Miquel Buch presentarà als alcaldes del Maresme un estudi de seguretat “on tenen un paper destacat les càmeres de vigilància”.

A la reunió hi assistirà el responsable de Seguretat de l’Ajuntament de Calella, el tinent d’Alcaldia Albert Torrent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *