Arnijas anuncia que no repetirà a les llistes

El tinent d’Alcaldia de Ciutadania i Esports, regidor independent del Grup Municipal del PDECat, ha confirmat avui al programa «La ciutat» que donarà per tancada la seva trajectòria política quan finalitzi aquest mandat municipal. Serà el maig del 2019. Entén que després de vuit anys al Govern, i quatre abans a l’oposició, serà l’hora de donar pas a gent nova.

Xavier Arnijas ha dit públicament que sempre ha pensat que dos mandats era el temps suficient per complir amb els seus objectius polítics.

“Sempre he pensat que en dos mandats han de complir la feina que tenies pensat fer, i després hi ha d’haver regeneració d’idees i persones (…) Hauré estat vuit anys, més els quatre que vaig estar a l’oposició en el mandat del 99; també és important que hi hagi nova gent que agafi responsabilitats”, ha declarat.

Sobre l’obra del Govern Municipal, apunta que una de les principals petjades que deixarà l’executiu local del PDECat i el PSC serà la transformació de la Fàbrica Llobet-Guri en un gran complex educatiu. “És veritat que la fàbrica sempre ha sigut un gran actiu de la ciutat, des dels seus inicis, el potencial era enorme, però les despeses també són enormes per la gent que som i el pressupost que tenim. Amb les solucions que ens vam imaginar i que l’alcaldessa ha liderat, penso que aquesta fàbrica quedarà com un actiu molt important en l’àmbit educatiu”, ha exposat.

Al marge de qüestions personals, Arnijas també ha parlat de les seves àrees de Govern. Sobre esports, i responent a les manifestacions que el regidor Xavier Casillanis (ERC) feia en el mateix espai informatiu, ara fa uns dies; el tinent d’Alcaldia ha assegurat de forma taxativa que l’esport de base sempre ha estat la prioritat de la regidoria.

“És el nostre ‘leit motiv’, la nostra manera de veure i d’enfocar la política esportiva a Calella; per tant no entenc la reflexió (…) Dono unes dades que ho reflecteixen: tots els equipaments esportius de la ciutat estan ocupats exclusivament per les entitats de la ciutat (…) del pressupost, calculo que el 75% d’Esports es dediquen a aquestes partides, i els 8 treballadors municipals de la brigada d’Esports estan dedicats a tenir les instal·lacions esportives a punt”, ha indicat Arnijas.

Arnijas ha volgut donar per tancades les polèmiques en les que s’ha vist involucrat en les últimes setmanes: les graderies del Camp de Futbol de Mar i el desacord amb el Trirelay per les hores d’entrenament a La Muntanyeta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *