Josep Puig anirà a la llista de Junts per Catalunya

puig junts web 20230314

Junts per Catalunya de Calella, la candidatura que encapçala l’alcalde Marc Buch, ha confirmat aquest matí la desena incorporació a la llista que presentarà a les municipals del 28 de maig. És la del seu coordinador local, Josep Puig, de qui destaquen el seu pas per la política municipal en el primer ajuntament democràtic de Calella i el seu activisme social i cultural. Actualment és el president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital Sant Jaume, centre on va desenvolupar la seva trajectòria professional vinculada a la gestió.

A la llista de Junts per Catalunya hi haurà el nom de Josep Puig, el coordinador local del partit, tot i que no s’ha fet pública la posició que ocuparà a la llista. Com tampoc la de cap de les incorporacions anunciades en les últimes setmanes.

Josep Puig va treballar durant 25 anys a l’empresa Serhs, on va ostentar càrrecs directius. Format en l’àmbit de la gestió de serveis de salut i hospitalàris a ESADE I EADA, amb un màster en Gestió Empresarial, va dirigir el procés de transformació i ampliació de l’Hospital Sant Jaume de Calella que va suposar la seva integració a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) de la Generalitat de Catalunya. Dins de l’entorn de la salut, també va intervenir activament en la creació i desenvolupament del Consorci Hospitalari de Catalunya, com a membre del seu consell d’administració.

La candidatura que encapçala l’alcalde Marc Buch també destaca de Puig el seu activisme social i polític. Es cita la seva participació com a regidor en el primer ajuntament democràtic de Calella i en moviments socials com Salvem les roques, Cine Club o la històrica revista La Tralla, de la que en va ser redactor en cap.

També destaca la seva vinculació amb la cultura: ha estat membre d’entitats com l’Agrupació Sardanista de Calella, l’Aula d’Extensió Universitària, Amics del Museu, Associació del Patrimoni de Calella, Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Amics de La Bressola, Acció Cultural del País Valencià i l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga.

En l’actualitat és president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), tasca que combina amb la de coordinador local de Junts per Catalunya.

Josep Puig és la desena incorporació confirmada a la llista electoral de Junts per Catalunya de Calella, que concorrerà per primera vegada a les municipals del 28 de maig. La candidatura l’encapçala l’alcalde Marc Buch, fent tàndem amb Josep Grima. En les últimes setmanes s’han anunciat els noms d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart i Laura Janer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *