L’anunci de Sánchez impulsa l’interès per passar les vacances a Calella

L’anunci que feia el president Sánchez dissabte passat, de què al juliol podrien arribar els primers turistes, ha disparat en un 142% les cerques d’hotels en tot el territori. Ho ha confirmat un estudi realitzat pel portal especialitzat en viatges Destinia. De fet, Calella dissabte va ser una de les 12 destinacions més buscades de l’estat espanyol juntament amb Santa Susanna i Lloret de Mar. Segons Destinia el pic de cerques es va produir entre les 14 i les 19 h de la tarda, quan també es van disparar les reserves.

En la seva roda de premsa ja habitual dels dissabtes, el president, Pedro Sánchez, va anunciar que Espanya permetria l’entrada de turistes estrangers a partir del pròxim mes de juliol amb condicionants de seguretat.

Els anuncio que hi haurà temporada turística aquest estiu. Tenim el propòsit de gargaritzar la reactivació del turisme nacional de cara aquesta mateixa temporada. I per això, convido públicament a tots els establiments turístics a què es comencin a preparar per reprendre l’activitat en pocs dies. Així mateix, a partir de juliol ja podran arribar turistes internacionals en condicions de seguretat. Per tant els turistes estrangers poden planificar des de ja les seves vacances al nostre país.

Aquestes paraules van provocar un notori efecte sobre les cerques i les reserves en hotels de tot el territori nacional. De fet, segons Destinia, des de l’anunci del president i fins a les 19 h de la tarda d’aquell mateix dissabte va haver-hi una allau de cerques, incrementant-les fins a un 142% més en comparació amb el mateix període de temps del dissabte anterior. De fet totes aquestes cerques van representar un augment inusual des de la declaració de l’estat d’alarma del passat 15 de març. Calella va ser una de les dotze destinacions més buscades entre els usuaris d’aquest portal. De fet el nombre més gran de consultes es van centrar en destinacions de la costa com Benidorm, Salou, Penyiscola, Lloret de Mar, Torremolinos, Cambrils, Benalmádena, Gandia, Mojácar, Santa Susanna, Calella i Puerto de la CruzA més de les destinacions de sol i platja, també van incrementar les cerques de turisme rural.

Segons l’agencia Destinia, l’anunci de Sánchez, dona esperances i comencen a tranquil·litzar a la indústria del turisme, que representa el 12% del PIB nacional.

 Nous segells pel turisme espanyol

El president del govern espanyol també va remarcar que el turisme espanyol tindrà ara dos nous segells: sostenibilitat mediambiental i seguretat sanitària.

El turisme espanyol tindrà ara dos nous segells: el de la seguretat sanitària i el de la sostenibilitat mediambiental, així els hi farem saber als nostres visitants. Avui enviem un missatge de tranquil·litat, qui visiti Espanya pot tenir garantit que trepitja un sòl amb garanties sanitàries.

Un anunci que, però, està molt condicionat a les decisions que puguin prendre els governs estrangers sobre els desplaçaments dels ciutadans. El Regne Unit ja ha començat a sospesar la possibilitat de poder habilitar un passaport sanitari o un corredor sanitari per viatjar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *