[Vídeo] La Ciutat 07-04-2021


Els promotors de la consulta de la platja de gossos han començat a recollir les signatures que els calen per poder tirar endavant la consulta per preguntar als calellencs, que no tenen un animal censat, si estarien d’acord en que a Calella s’adeqüés un espai de la nostra platja per poder-hi anar amb les mascotes. El mateix grup promotor ens ha emplaçat a parlar-ne amb tres representants polítics que donen suport a aquesta consulta. Son en Xavier Ponsdomènech, en Josep Mª Juhé i la Núria Freixas.
Sant Pol de Mar tindrà un institut escola que englobi l’ensenyament obligatori i postobligatori entre els 3 i els 18 anys. Aquesta és l’aposta que el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar faran per desencallar la construcció del futur institut de la vila i evitar que els estudiants de secundària hagin de seguir utlitzant durant 8 anys més els mòduls provisionals actuals.
I aquest dissabte es dona el tret de sortida a una nova edició del Festimatge. En parlem amb el president de Foto Film Calella, Xavier Rigola.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *