[Vídeo] Una baralla entre els residents de la Bruna acaba amb una persona ferida traslladada a l’hospital


Nou incident a l’interior del CSO La Bruna. L’origen ha estat una baralla que ha enfrontat diversos residents de l’antic Hostal La Gaviota, amb el resultat d’una persona ferida que ha hagut de ser traslladada a l’hospital. Fonts policials confirmen que no s’ha presentat cap denúncia i no s’ha efectuat cap detenció al respecte.

Els fets han passat a les dotze del migdia dins de l’edifici ocupat del carrer Diputació, que ràpidament s’ha tallat al trànsit per facilitar l’actuació dels efectius policials i d’emergències que s’hi han desplaçat.

A resultes de la baralla, una persona ha patit ferides de poca consideració. Se l’ha traslladat a l’hospital per avaluar-ne l’estat. Pel moment, i segons confirmen fonts policials, no s’ha presentat cap denúncia ni tampoc s’ha efectuat cap detenció al respecte.

Aquest incident s’afegeix als que venen produint-se al CSO La Bruna en els últims mesos, que està a l’espera que se’n confirmi el llançament. Els veïns han reiterat les seves queixes per la inseguretat que els provoca el comportament de les persones que ara mateix hi resideixen.


Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Julian Gutiérrez ha dit:

    Los vecinos están preocupados por los altercados que hay frecuentemente en La Bruna. La próxima vez que vean una ocupación espero que algunos de ellos no la aplaudan, como hicieron al principio de esta ocupación. Ahora que lo disfruten!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *