[Àudio] [Coblejant] Programa 249: Hi haurà COCO per Sant Martirià amb sardanes de 7 tirades

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Ja s’ha presentat la programació de la Festa de Sant Martirià de Banyoles i nosaltres en parlem a les Recomanacions així com també ens fem resssò de la nova edició de l’Aplec de les Roquetes que arriba aquest cap de setmana que ve.

Sempre es compon, s’escriu o es fa art a través del sentiment de l’amor, però què passa amb el desamor, és també un sentiment universal, tots els humans el patirem alguna vegada, què hi diuen els compositors de sardanes al respecte? Escoltem sardanes a través del sentiment de desamor, de l’amor perdut, vençut; de l’amor que està en runes.

A Les Estrenes parlem de la nova sardana d’Antoni Guinjoan i a les Novetats Musicals ens fem ressò dels nous àlbums de La Principal de la Bisbal, el Foment de Banyoles i La Flama de Farners. A les Notícies, torna a ser notícia el monument a la sardana mutilat de la muntanya de Montjuïc.

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *