Renfe oferirà demà servei alternatiu per carretera entre Arenys i Pineda

RENFE 2

Durant tot aquest dissabte no hi haurà servei de tren entre Arenys i Pineda a causa d’unes obres que ha d’executar Adif en el tram que compren Canet i Sant Pol. En concret, es tracta de la construcció d’un nou drenatge transversal amb més capacitat que l’actual. Renfe ja ha comunicat que establirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions d’Arenys i Pineda.

El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha explicat que malgrat que el tram afectat és Canet-Sant Pol, el servei alternatiu es farà des d’Arenys i fins a Pineda per qüestions de logística. Aquest servei per carretera no tindrà parades. 

Per a demà dissabte 23 hi ha unes obres previstes per part d’Adif entre Canet i Sant Pol. Això ens obliga a establir un servei alternatiu per carretera. El servei es farà entre Arenys i Pineda perquè per temes de logística ens és més fàcil.

Demà el servei de tren serà l’habitual entre les estacions de Maçanet i Sant Pol i entre Canet i l’Hospitalet del Llobregat, mentre que hi haurà servei per carretera entre les estacions de Pineda i Areny. Per tant sí que es podrà anar de Barcelona fins a Arenys amb tren, però fins a Calella no. En aquest cas a l’estació d’Arenys s’haurà d’agafar el servei alternatiu per carretera que ha posat Renfe fins a Pineda. Un cop a Pineda caldrà agafar el tren fins a Calella.

Des de Canet a Calella el que haurem de fer és anar fins a Arenys i allà agafar el servei per carretera fins a Pineda, i de Pineda a Calella amb tren. Tindrem personal a l’estació que informarà de la incidència i es mantenen els horaris d’un dissabte normal.

El servei alternatiu es comunicarà a través de la megafonia de totes les estacions de la R1 com també dins dels combois, les pantalles, els teleindicadors i amb personal que informarà presencialment als usuaris. La incidència no afectarà en els horaris, que seran els mateixos que un dissabte corrent. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat