Descens important dels ingressats per Covid al Sant Jaume

Imatge d'arxiu

La frenada generalitzada dels contagis per Covid té efectes –positius– en el grau de pressió hospitalària al Sant Jaume de Calella. Segons dades actualitzades aquest dijous, al centre s’hi està atenent 9 pacients per positiu per coronavirus, la meitat dels que hi havia a principis de setmana. En aquests últims quatre dies s’han registrat 3 nous ingressos i s’han donat 10 altes, i s’ha incrementat la xifra de morts amb 2 defuncions més.

Les altes hospitalàries a pacients Covid han superat els ingressos per la malaltia, aquesta setmana al Sant Jaume de Calella. Ara mateix, s’hi estan atenent 9 pacients, amb un descens notable de la pressió hospitalària.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta 14 professionals en aïllament i de baixa després d’haver donat positiu per coronavirus.

La millora de la situació hospitalària va en sintonia amb l’evolució dels indicadors epidemiològics, també a nivell local. La incidència a 14 dies ronda els 1.000 punts i l’Rt al 0,68 confirma que la pandèmia va en clara regressió.

Segons dades del BIOCOMSC, aquesta última setmana, a Calella s’han diagnosticat 74 positius per coronavirus, deixant un acumulat quinzenal de 204 nous contagis. Unes xifres que es queden molt per sota de les que es registraven tan sols fa un mes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *