Els Castellers de l’Alt Maresme obren temporada aquest diumenge a la Festa Major de Blanes

Els Castellers de l’Alt Maresme posen en marxa la seva temporada d’actuacions aquest proper cap de setmana tot coincidint amb l’inici de les festes majors a moltes de les poblacions de la zona.

Concretament, els Maduixots actuaran diumenge a les set de la tarda a Blanes en el marc de la Festa Major de Santa Anna. El president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que després d’haver consolidat les estructures bàsiques de 7, ara ja és el moment de marcar-se com a repte per aquesta temporada la inclusió de pilars al mig dels castells: “La idea és ja posar un pilar al mig. Això és el que començarem a treballar. Tenim ganes de fer un pas més perquè fins ara hem fet els castells bàsics de 7″. 

La Festa Major de Blanes és el tret de sortida a un estiu ple d’actuacions. La següent serà a Santa Susanna i Malgrat de Mar els dies 12 i 13 d’agost; Tordera i Pineda a finals d’agost i ja de cara al setembre Palafolls abans de la diada de l’11 de setembre i Calella el 23 de setembre: “Aquest diumenge a la tarda actuem a Blanes. Després farem 15 dies de vacances i ja entrem de ple a les festes majors de les poblacions de l’Alt Maresme, a Santa Susanna, Malgrat, Tordera i Pineda. Tancarem temporada el 23 de setembre a Calella”.

CASTELLERSEls Castellers de l’Alt Maresme van participar ahir diumenge a la diada castellera de Palafrugell on van fer diferents castells juntament amb els Marrecs de Salt i els Xics de Granollers.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *