El Calella Beach Festival projecta aquesta nit “Padre no hay más que uno”

PADRE NO HAY MAS QUE UNO

Nova sessió aquest vespre de les projeccions de cinema a la fresca a la Platja Gran. El Calella Beach Festival ha programat per avui la pel·lícula «Padre no hay mas que uno». Es podrà veure aquesta nit a les 22 h al costat del Xiri9. Aquesta projecció s’emmarca dins de les programacions del Calella Film Festival.

La pel·lícula és una comèdia que narra les peripècies d’un pare que es queda sol amb els seus cinc fills després que la seva dona decideixi donar-se unes vacances de la seva família. Dirigida i protagonitzada per Santiago Segura, aquest pare s’haurà d’enfrontar a la realitat que suposa bregar amb tots els seus fills. La caòtica situació que es provoca a casa evolucionarà de forma progressivament còmica fins al desastre més absolut, però alhora els donarà l’oportunitat al pare i fills de conèixer-se i gaudir per primera vegada. Una experiència que canviarà les seves vides per sempre.

La programació del Calella Beach Festival s’allargarà fins al dijous 3 de setembre. Cada setmana es farà la projecció d’una pel·lícula que pugui reunir famílies senceres a la platja. Per la setmana vinent s’ha programat “Angry birds 2″ i “Spider-man:lejos de casa” serà la projecció que tancarà el cicle de cinema a la fresca el dijous 3 de setembre.

Tots els passis són gratuïts.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat