Tot el sisè de primària de l’Escola Pia es bolca en una campanya solidària de recollida d’aliments

La comunitat educativa de l’Escola Pia de Calella farà donació de 1.300 quilos d’aliments a famílies en situació de vulnerabilitat. S’han recollit gràcies a una iniciativa solidària impulsada per l’alumnat de sisè de primària del centre calellenc a partir de l’itinerari d’aprenentatge sobre els aliments de l’assignatura de Medi Ambient que van iniciar el passat mes de març. L’objectiu era arribar a la tona de productes i han superat el repte.

Llegums, oli, pasta i arròs, o xocolata en pols i llet. Són alguns dels productes que s’han recollit en el marc de la campanya impulsada per l’alumnat de sisè de primària de l’Escola Pia com a acció complementària al contingut curricular de l’itinerari d’aprenentatge sobre els aliments que van iniciar el passat mes de març.

Han treballat la composició i característiques dels aliments o la importància de seguir una dieta sana, variada i equilibrada. Però seguint amb els objectius del projecte SUMMEM de l’Escola Pia, els nens i nenes, amb la tutoria d’Alba Fort, Neus Vergés i Quim Alfonso, també han conegut la realitat social que els envolta i el fet que hi ha famílies que pateixen pobresa alimentària. D’aquí el contacte fet amb Càritas i el Banc dels Aliments, en benefici dels quals van dissenyar una campanya de publicitat per recollir aliments dins del centre. El repte era arribar a la tona de productes i, gràcies a la col·laboració de tota la comunitat educativa, l’han superat.

El seu esforç s’ha traduït en 1.300 quilos d’aliments, que ara es destinaran a pal·liar les necessitats que es troben en situació de vulnerabilitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *