Tarda de cinema a l’Espai Jove amb motiu del Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

La_noche_de_las_nerds-592204475-large ok

Olivia Wilde dirigeix la comèdia que es passa aquesta tarda a l’Espai Jove (18h) amb motiu del Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica. Un retrat de la generació actual que tracta de l’amistat i tot el que comporta. Explica la història d’Amy i Molly, dues adolescents de 18 anys que estan a punt de graduar-se i entrar en una prestigiosa universitat. S’han passat quatre anys dedicades exclusivament a estudiar, sense temps per divertir-se. I volen compensar tot aquest sacrifici convertint la nit de graduació en una festa èpica.

Les dues amigues intentaran encabir quatre anys de diversió en una sola nit. Això els portarà a entrar en una espiral d’esdeveniments caòtics que inclouen el robatori a un repartidor de pizza o una detenció. La diversitat sexual i l’enamorament a través de les xarxes socials també serveixen de detonants per construir aquesta parella de protagonistes i proporcionar la visió d’aquesta generació.

La noche de las nerds es projecta aquesta tarda a l’Espai Jove (18h). Les places són limitades i cal inscripció prèvia al telèfon 663 348 717 o enviant un mail a aj035.joventut@calella.cat. També es pot contactar-hi al perfil @calellajove a Instagram.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *