Acaben els tallers d’estiu

Fi de Curs dels Tallers d'Estiu, divendres passat

Els tallers d’estiu de l’Ajuntament de Calella han posat aquest dilluns el seu punt final després de dos mesos amb múltiples activitats educatives i lúdiques per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

De fet, ja divendres al vespre el pati de La Minerva va acollir la festa de fi de temporada amb familiars i mainada, que van desfilar en el festival que va tenir lloc al vespre amb diverses actuacions: “Els nens es van trobar a l’escola a les set, a dos quarts de vuit, es va fer un pica-pica, mentre els nens s’estaven canviant, per als pares i a partir de les vuit, va començar el festival que van fer tots els nens dividits per edats, és a dir, des dels 3 anys fins als 11“, ha dit Martí Barrera, gerent de Rocam Aventures.

El gerent de Rocam Aventures, entitat que gestiona el casal municipal, ha comentat que aquest any s’han treballat dos centres d’interès: les races del món, al juliol; i la interpretació teatral, a l’agost.

També els nens i nenes que han participat dels tallers d’estiu han pogut practicar activitats esportives com la bicicleta, el bàsquet i el voleibol.

Aquest any s’han inscrit al casal 106 nens, una xifra inferior a la de l’any passat, que havia estat de 140. Barrera ho atribueix al fet que s’hagués hagut de tornar a fer l’adjudicació per concurs de la gestió del casal amb tot el procés administratiu que comporta. Tot i això, l’any que ve espera que les inscripcions puguin començar per Setmana Santa: “Aquest any hi ha hagut el problema que el casal d’estiu va tornar a anar a concurs, aleshores l’administració, normalment hi han uns procediments, que s’allarguen les coses, i se’ns va dir a l’empresa que ho tornàvem a portar al mes de juny. Clar, aquí l’ ideal seria que per Setmana Santa ja es puguin fer les inscripcions, no esperar al mes de juny i això és una mica el handicap que hem tingut, però de cara a l’any que ve, ja podrem fer les inscripcions de cara a Setmana Santa“.

Com cada any hi havia dos torns al casal, el del matí i el de la tarda, amb la possibilitat de menjador.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *