[ACTUALITZACIÓ] Mercadona invertirà 1,4 milions d’euros en la millora urbanística de la riera Capaspre

El projecte inclou el cobriment parcial de la part nord de la riera Capaspre i la construcció d’una rotonda a la confluència amb el carrer Ramon i Cajal per distribuir el trànsit.

Aquest projecte deriva de l’obertura del nou supermercat que l’empresa valenciana traslladarà del seu emplaçament actual, als baixos de l’edifici del PP1 que hi ha a l’alçada del carrer Costa i Fornaguera. Per aquest motiu es va fer una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística Municipal, aprovada en sessió plenària el passat mes de desembre.

Aquesta mateixa setmana han començat els treballs, valorats en 1.455.801 euros, a càrrec de Mercadona SA. Inclouran una reordenació del trànsit rodat mitjançant la construcció d’una rotonda d’accés a les instal·lacions comercials, i a banda d’això el cobriment parcial del tram pendent de la riera Capaspre. La que es troba a la zona de Turisme Nord, i per la qual el consistori ja disposava d’un projecte de cobriment. Es va encarregar l’any 2014 per iniciativa dels partits que en aquell moment formaven l’oposició a l’Ajuntament de Calella -PSC, ERC i PP-, tot i que finalment va sumar-s’hi el Govern de CiU.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ja hauria donat la seva conformitat al projecte, com a administració competenent en l’àmbit de rius i rieres a Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *