ADIAM celebra el campionat de lliga catalana a Pineda

L’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) organitza aquest cap de setmana el campionat de lliga catalana de Futbol 7 per a persones amb Paràlisis Cerebral o Dany Cerebral Adquirit. ADIAM organitza la tercera jornada de futbol 7 inclusiu en la que participaran equips de tot Catalunya.

La presidenta, Maria Arellano, ha explicat en una entrevista a l’Info Vespre com serà el torneig.

Serà al complex esportiu can Xaubet de Pineda de Mar. A partir de les deu del matí hi ha el primer partit que és ADIAM – Disport i el segon partit és badalonès – Viladecavalls.

L’equip d’ADIAM de futbol 7 està format per nois i noies d’edats compreses entre els 10 i els 33.

La varietat en l’edat és una cosa que a vegades sobte. Un jugador amb més experiència que pot tenir, com és el jugador d’aquí Calella l’Aitor, que té 33 anys. I uns altres jugadors que tenen 12 anys. I és la diferència d’uns equips amb uns altres. També val a dir que dins el nostre equip hi ha nois que estan seleccionats per la selecció catalana, que aviat jugaran els campionats amb equips que vénen d’altres països. I després tenim uns altres nois que estan preseleccionats per jugar amb la selecció espanyola en el torneig a Sevilla.

El proper tornegi que organanitzarà ADIAM, dins del marc de la lliga catalana, serà al mes de Maig a Calella.

Des de l’associació també destaquen que tot i organitzar aquests tornejos, no ho veuen com una mera competició sinó una manera de divertir-se pels nois i noies.

Nosaltres com a entitat el que volem transmetre sempre és això, una altra cosa és el que els nois i noies quan surten a jugar són competitius al màxim. I aquesta competitivitat és el que els hi fa prendre molta motivació per venir als entrenaments i per seguir endavant. A nosaltres com entitat ens agradaria tenir més nois i noies, que gaudeixin dels esports que fem. Perquè al final és una forma de poder promoure’s ells mateixos i treballa el que és la salut perquè és el més important. I per això sempre nosaltres com a entitat, més que club competitiu que volem guanyar evidentment que volem guanyar, si el que intentem és transmetre aquests altres valors.

ADIAM és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb diversitat funcional i amb els seus amics i familiars amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

A continuació podeu escoltar l’entrevista sencera: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *