Afectacions en la circulació de trens de l’R1 per les obres de la futura estació de La Sagrera

Les actuacions que Adif durà a terme a la futura estació de trens de La Sagrera obligaran a circular per via única en un tram d’1,7 quilòmetres, entre les estacions de Sant Adrià i el Clot-Aragó. La limitació de la capacitat operativa del servei comportarà afectacions que ja es notaran aquest cap de setmana i s’allargaran fins a mitjans de novembre, segons la previsió actual.

Els caps de setmana del 25 i 26 de juliol i del 14 i 15 de novembre, s’interromprà totalment la circulació de trens entre Badalona i el Clot-Aragó. Els viatgers podran prosseguir el seu viatge amb metro o amb el TRAM.

R1 METRO

A partir de dilluns i fins a mitjans de novembre, entre les estacions de Malgrat de Mar-L’Hospitalet de Llobregat passaran 6 trens per hora i sentit a les hores punta. La resta del dia, l’oferta quedarà reduïda a 4 trens per hora i sentit.

R1

L’obra que realitza Adif consisteix en el trasllat de les vies de la línia R1 al seu emplaçament definitiu, dins la futura l’estació de La Sagrera.

D’altra banda, el servei entre Malgrat de Mar i Blanes es continuarà prestant per carretera mentre durin les obres de reconstrucció del pont sobre la Tordera, greument afectat pel temporal Glòria. Es calcula que serà a finals d’any quan finalitzaran els treballs consistents en la construcció d’una nova estructura de 221,3 metres de longitud.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *