Aquest diumenge es celebra la Diada Social del Club Natació Calella

A partir de les 9 del matí la piscina estarà tancada i s’hi faran un seguit d’activitats per als socis. És la festa anual del club, que viu una salut de ferro pel que fa a nombre de nedadors, però que ha arribat al límit de saturació de les seves instal·lacions.

A la festa de diumenge, en primer lloc, es faran fotografies als equips de natació i de sincronitzada i una foto oficial de la temporada amb tots els esportistes del club. Tot seguit es farà un esmorzar pels nedadors i començarà una exhibició tant de sincronitzada com de relleus i una competició de relleus familiars on hi neden el pare o mare de l’esportista, el nen o nena, i un altre membre de la família.

Des del club asseguren que és una diada molt familiar i entretinguda. Ho ha comentat Toni Soler, gerent del Club Natació Calella:

Pel que fa a l’estat actual del Club Natació Calella, en volum de nedadors Toni Soler ha assegurat que han assolit una xifra de socis molt important i fins i tot inesperada. “Tenim 256 nedadors entre natació i sincronitzada. No pensàvem mai arribar a aquest volum de nedadors però la cosa s’ha anat engrescant. La nostra motivació és el moviment de gent i la natació de competició“.

El que no va tan bé al CN Calella és l’espai. Les instal·lacions estan saturades, els horaris són plens i la gent s’ha d’adaptar a l’hora on hi càpiga. Necessitarien una piscina nova i més a l’hivern, quan la piscina olímpica descoberta del Crol Centre està tancada. Soler: “Ens falta espai. Sempre estem preocupats per això. Ens agradaria tenir més làmina d’aigua per donar millor servei als abonats i a qui ve a nedar per lliure. Intentarem millorar com puguem, però tenir més aigua nosaltres sols no podem fer-ho. Quan el Crol Centre està obert hi ha 100 nedadors que van a entrenar allà cada dia i ara venen aquí. A les 6 del matí ja obrim als nedadors i ja venen entre 30 i 40 nanos a entrenar. I fins les 10 de la nit això no para“.

Soler ha explicat que la bona voluntat dels abonats i dels directius és la que permet tirar endavant i encabir tothom que vol nedar.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Toni Soler, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *