Calella, amfitriona del 2n cicle de passejades per a la Gent Gran

Els tres municipis que comparteixen programa amb la nostra ciutat es van trobar a Calella per fer una excursió pels entorns. Porta per títol “A Cent cap als Cent” i està organitzat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Calella comparteix el programa d’enguany amb els municipis de Gelida, Sabadell i Sitges. A finals d’any els calellencs ja van anar a Gelida, i ahir van ser la resta de pobles els que van venir a la ciutat.

La passejada d’ahir va ser compartida amb 170 persones, i va ser molt agradable i planera, d’uns 8 quilòmetres, amb una durada d’aproximadament quatre hores. L’itinerari va combinar trams d’asfalt, pistes, rieres, camins i algun corriol.

El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Calella, Joan Ferrer, ha comentat que volien fer una ruta que agradés a tothom. “Era la primera vegada que rebíem municipis de la província perquè fins ara havíem fet passejades a parcs naturals nosaltres sols. I ens preocupava, com a amfitrions, quedar bé. I el balanç final ha estat molt positiu, el dia ens ha acompanyat molt, hem fet la ruta prevista, tothom ho trobat fantàstic, hem dinat molt agradablement en companyia de tots. Ha estat una experiència maca i interessant, i tothom ha anat content cap a casa, que és el més important“.

Abans de l’inici del recorregut, que va començar al Parc Dalmau, els assistents van esmorzar i de seguida es van posar en marxa, passant per alguns dels indrets més emblemàtics de la ciutat com el Pati de l’Ós, passant per la urbanització Sant Quirze, un tros de la Riera de Capaspre, el Torrent del Raig i el Far de Calella. Aquest va ser un dels punts més ben valorats pels caminadors d’altres pobles. “Hem entrat a dins i hem fet la volta per allà i la gent ha estat molt contenta, perquè penseu que venia gent de pobles d’interior on els fars no hi són“, ha dit Joan Ferrer.

Després de veure el Far els caminants van anar cap a les Torretes, la Roca Grossa, el Passeig de Garbí i el Passeig Manuel Puigvert, per tornar a l’Espai Mercat a dinar.

Al mes de març els calellencs aniran a fer la ruta per Sitges, i a l’abril aniran a Sabadell. I al mes de maig aniran a Torelló on es farà la trobada final amb tots els municipis de la província que participen al cicle.

L’any passat la festa final es va fer a Tona. , al voltant de setanta calellencs i calellenques van participar en aquest projecte i van gaudir de les rutes organitzades per diferents parcs naturals del país.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *