El Poble Sec UE s’endú els tres primers punts de la lliga. El partit ha quedat sentenciat 2-0

El CF Calella ha estat superior però la mala sort i les circumstàncies de l’inici de la temporada no han permès que pugin els 3 primers punts de la lliga en favor dels calellencs. Tres dels jugadors del primer equip eren baixa per estar sancionats en el partit de la Copa Catalunya del final de temporada passada (Sergi Marrè, Pablo Saracho i Bruno Gonçalvez) i d’altres encara estan treballant en la temporada d’estiu. Al partit hi han debutat 3 juvenils en Biel Pujol, Xavi Vila i Robert Casals

Malgrat tot el Calella ha tingut 3 oportunitats de gol de Manu, dues vaselines i un remat de córner que ha roçat el pal. El Poble Sec UE ha pogut marcar un gol durant la primera part (minut 20) i un gol durant la segona part (minut 62).

L’entrenador ha dissenyat un 11è titular amb  Ruben a la porteria, al camp hi havia el porter titular Vincent, en la primera linea de defensa Guirao, Fede, Xavi Vila i Edu Vila, migcampistes Guille, Fran i Damian i en la linea d’atac, Ot, Manu i Moha. Biel i Robert, els dos juvenils de 16 anys han iniciat el partit a la banqueta.

El Poble Sec UE ha jugava el partit amb veterans i els calellencs han notat el canvi de categoria. Ara caldrà centrar-se en remuntar aquest inici de temproada i que acabi essent una anècdota.