Aina da Silva us espera al Palau Sant Jordi

Les 16 veus d’Eufòria es tornen a reunir aquest diumenge 30 de juny al Palau Sant Jordi en un espectacle que promet ser brutal. La calellenca Aina da Silva, una de les participants a la tercera edició del talent musical del 3Cat, sortirà a l’escenari amb l’energia que la caracteritza per interpretar tres temes en solitari. Encara hi ha entrades disponibles per als dos concerts, a les 12h i a les 19h.

La cantant i ballarina Aina da Silva actua aquest diumenge en el doble concert de la tercera edició d’Eufòria, el talent musical del 3Cat on va desplegar la seva faceta artística durant nou gales. Al Palau Sant Jordi, la calellenca interpretarà tres temes en solitari i s’afegirà als seus 15 companys eufòrics en les actuacions de conjunt, a l’inici i final d’un espectacle que promet ser brutal.

A les xarxes del 3Cat, ella mateixa en feia un espòiler:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @euforia3cat


En el seu pas pel programa, Aina da Silva va cantar per Rihanna, Jennifer López, Nicky Minaj o Mariona Escoda, temes melòdics i més rítmics, d’aires llatins.

Encara sou a temps de comprar una de les (poques) entrades per als dos concerts de les 12h i les 19h. Eufòria i el 3Cat prometen moments únics i moltes sorpreses que deixaran al públic i els fans amb la boca oberta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.