Albiol serà dissabte a la carpa informativa del PP

El Partit Popular de Calella continua treballant amb la mirada posada en les eleccions municipals del maig del 2023. Uns comicis on els populars tenen dos objectius molt clars: tornar a entrar al Ple Municipal i recuperar l’espai que Ciutadans li ha pres. Per fer-ho possible, i per començar a difondre i apropar el seu projecte polític a la ciutadania, aquest dissabte seran a la plaça de l’Església amb una parada informativa on també els acompanyarà l’exalcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Miquel Campoy, president de la junta local, ha explicat que l’objectiu d’aquestes accions, emmarcades fora de període electoral, és “escoltar, ajudar a la gent i saber què vol”.

Volem escoltar a la gent, que ens pregunti i està en contacte. Hem estat 28 anys a l’Ajuntament, però el 2019 ens vam quedar sense representació i ara el que volem és recuperar aquest vot que vam perdre i guanyar-ne de nou.

En les últimes eleccions municipals del 2019, el PP va obtenir el 3,64% dels vots, amb menys de la meitat dels suports que havia tingut l’any 2015, perdent el regidor que tenien. En l’actual mandat municipal s’ha quedat sense representació, però confien a revertir aquesta situació l’any vinent.

Amb aquest objectiu sobre la taula, l’executiva ha iniciat les reunions per decidir qui serà el seu cap de llista. Campoy ha exposat que l’anunci no el faran fins al setembre, un cop la junta local proposi un nom i Barcelona l’autoritzi. Això si, ha avançat que ja hi ha tres noms sobre la taula.

No tenim un candidat, tenim dos i gairebé tres tancats. Amb un acord que vam arribar amb la directiva provincial, fins al setembre no donarem el nom del candidat. Tenim tot aquest temps perquè la junta decideixi quina és la millor proposta i a partir d’aquí presentar-ho a Barcelona.

La parada informativa prevista per a dissabte estarà ubicada a la plaça de l’Església entre les 10 i les 13 h del matí, coincidint amb el Ple d’Investidura del nou alcalde de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.