“Alcarràs” es projectarà diumenge a l’Auditori de Pineda

El fenomen cinematogràfic de l’any es podrà veure aquest diumenge a l’Auditori de Pineda, que ha programat la projecció d’“Alcarràs”, el segon llargmetratge de Carla Simón amb el qual ha tornat a triomfar a la Berlinale. L’any 2017 va guanyar el premi a la millor òpera prima per “Estiu 1993”. Ara, Simón ens apropa un retrat molt personal de la pagesia catalana a partir de les vivències d’una família dedicada a la recollida del préssec a Lleida.

Rodada en català i guanyadora de l’Os d’Or a la setanta-dosena edició de a Berlinale, Alcarràs aborda el fenomen de la desaparició de les activitats agrícoles des de la particular mirada íntima i a la vegada melancòlica de Carla Simón.

És un drama rural familiar que gira al voltant de la intenció d’instal·lar plaques solars en una parcel·la agrícola dedicada fins ara al cultiu del presseguer, cosa que empeny els membres de la família Solé a retrobar-se.

La pel·lícula es projectarà aquest diumenge 22 de maig a l’Auditori de Pineda (18h). Les entrades es poden comprar a Can Comas, fins dijous, de 9 a 14h i de 17 a 20h. També el dia de la projecció una hora abans a taquilla en cas que no s’hagin exhaurit. El preu és de 5 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *