Tot a punt per enterrar la sardina

sardina

La colla dels Diables de Calella, els Udols de Foc, ja ho té tot a punt per a la celebració demà dimecres de l’enterrament de la sardina.

A les 19h a la Plaça Catalunya faran la concentració de totes les persones que participaran de la cercavila. A partir de les 19:30h arrencarà la cercavila que passarà pels carrers Cervantes, Església fins arribar a la plaça de l’Església. Així ho ha explicat Pilar Riera, membre dels Udols de Foc: “Cap a les 19:30h sortirem en cercavila de totes les vídues desconsolades i al cap d’una hora, cap a les 20:30h el nostre notari, en Josep Maria Sauleda, ens llegirà el testament i cremarem en Carnestoltes. Volem que sigui molt participatiu i que la gent vingui disfressada de vídua”. 

A la plaça de l’Església, tal i com deia Pilar Riera, en Josep Maria Sauleda, molt conegut a la ciutat per haver estat durant molts anys agent cívic de Medi Ambient, serà l’encarregat de fer de notari i llegir el testament d’en Carnestoltes. Just després, el rei dels pocasoltes serà cremat i es farà una sardinada popular amb música.

Com ja és una tradició, també hi haurà el concurs de vídues desconsolades, tot i que enguany es canvia el format. Ho explicar Pilar Riera: “Les vídues quan arribin a la plaça de l’Església les farem pujar a dalt de l’escenari, allà hauran de fer un ball, tindran un dorsal per estar identificades i farem després un sorteig gràcies als diferents comerços que col·laboren amb nosaltres”.

Pilar Riera destacat l’èxit entre els ciutadans del concurs de vídues desconsolades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat