Alumnes de l’Escola Pia organitzen un Gran Recapte d’aliments

La campanya l’impulsa el curs de sisè de Primària i serà a benefici de Càritas Calella i el Banc dels Aliments. Es farà a nivell intern, al llarg de tota la setmana vinent, i dissabte 10 de febrer al matí recolliran aliments en tres supermercats de la ciutat. Han dissenyat també una campanya de comunicació que avui han presentat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

Una representació dels alumnes del curs ha visitat avui els estudis de Ràdio Calella TV per promocionar el seu Gran Recapte, que començarà dilluns 5 de febrer. Cada dia es recolliran uns determinats productes: llet, oli, xocolata en pols i farina, per exemple.

El Gran Recapte de l’Escola Pia es tancarà dissabte amb la recollida d’aliments als supermercats Mercadona, BonÀrea i Caprabo del carrer Sant Joan. Els alumnes hi seran d’onze del matí a la una del migdia.

La seva tutora, Janira Artigas, ha explicat que gràcies a aquest projecte educatiu també han pogut conèixer de primera mà la funció del Banc dels Aliments. “Vam fer un treball previ d’aprenentatge i investigació sobre l’alimentació i els hàbits alimentaris, i va venir una voluntària per sensibilitzar els alumnes sobre la malnutrició i el malbaratament dels aliments. Això animar-los a engegar aquest pla de comunicació”, ha explicat la tutora.

En la primera iniciativa d’aquest tipus, l’Escola Pia de Calella va recaptar l’any passat més d’una tona d’aliments.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *