Previsió de vent moderat al Maresme

Imatge: CCMaresme

Els responsables de Protecció Civil han activat el pla Procicat per ventades a tot el país i demanen precaució en la mobilitat o en les activitats que es facin a l’aire lliure. Al Maresme però la situació serà molt més tranquil·la ja que les ratxes de vent no passaran dels 50 km/h.

Les ràfegues de vent poden ser de fins a 90 quilòmetres per hora sobretot al Pirineu i Prepirineu. A la costa del Maresme la situació serà més tranquil·la al llarg del dia d’avui amb vents que seran moderats. Segons el meteoròleg del Consell Comarcal, Joaquim Serra, al nord de la comarca els vents seran d’entre 40 i 50 quilòmetres per hora. Només al sud, a zones de Tiana, Montgat o el Masnou les ratxes de vent seran més elevades però sense arribar als 70 quilòmetres per hora, que és el punt en què ja es pot considerar com a fort vent.

De cara a demà dimarts els vents seran encara més fluixos ja que entrarà, segons Joaquim Serra, vent del nord-oest, que és més feble. A la tarda de demà el vent de llevant portarà humitat i una lleugera baixada de les temperatures.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *