Amb quin temps acomiadarem l’any 2022?

PONT DE FUSTA JULIOL 22 3

El 2022 s’acomiadarà amb màximes que tocaran o superaran els 20 graus al litoral com a conseqüència del pas d’una massa d’aire càlid que ens acompanyarà fins més enllà de Cap d’Any. Diumenge s’inaugurarà el 2023 amb sol i teranyines de núvols alts i temperatures que recularan una mica.

Temps amb regust primaveral pel canvi d’any al Maresme. El Servei Meteorològic del Maresme preveu un cap de setmana de temps estable i temperatures que, en general, es mantindran per sobre dels 18 graus.

Avui divendres, hi haurà un cel més ennuvolat que mig taparà el cel però no deixarà precipitacions a la comarca. Les temperatures avui marquen els registres més alts, amb màximes que oscil·laran entre els 17 i els 20 graus, com a conseqüència del pas d’una massa d’aire càlid que ens acompanyarà fins més enllà de Cap d’Any.

L’any 2022 acabarà tal i com va començar, amb sol i temperatures molt suaus. Tant al matí com a la tarda dominarà el sol, tot i la formació d’algunes teranyines de núvols alts, que no tindran activitat. Demà dissabte les temperatures mínimes no experimentaran cap canvi important mentre que les màximes recularan una mica, tot i mantenir-se en valors alts a l’entorn dels 20 graus a les hores centrals del dia.

Font: Servei Meteorològic del Maresme (METEOMAR)

Font: Servei Meteorològic del Maresme (METEOMAR)


Escolta la previsió del responsable del Servei Meteorològic del Maresme i meteoròleg de Ràdio Calella TV, Quim Serra:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *