La revetlla de l’Esplai de Calella, aquest dijous

IMG-20180724-WA0002

L’Esplai de Calella prepara la seva revetlla d’estiu de cara a aquest dijous 26 de juliol. Serà la quarta edició i, a diferència d’altres entitats, ells trien un dia entre setmana per celebrar el final de les activitats del curs.

La presidenta de l’associació, Maribel Turón, ha explicat què han preparat per la seva revetlla d’estiu.

Fem el comiat de curs amb la revetlla, sopar i ball. Servirem entrepans amb dues botifarres, coca i beguda; cava qui en vulgui comprar. Farem ball amb en Damián, que agrada molt. Abans fèiem la revetlla el divendres però coincidia amb les havaneres de Barri de Pequín i vam decidir avançar-ho, i ens va anar molt bé perquè va venir molta gent.

Com la resta d’activitats que es fan al Passeig de Manuel Puigvert a l’estiu, la revetlla es muntarà davant el Monument a la Sardana. Turón ha explicat que tots els de la junta ajuden amb el que calgui.

Hi serem tots els de la junta i algun voluntari que ens ajuda a sucar el pa i a preparar-ho tot. Qui fa les botifarres és el meu home, l’Arnijas i en Quirze, a més de qui s’hi vulgui afegir. I també tenim voluntaris que ajuden a encabir la gent a les taules i a donar cadires. Llavors, quan estan les botifarres cuites, les anem donant.

A la revetlla de l’any passat s’hi van aplegar unes 300 persones. De de l’Esplai estan convençuts que enguany anirà igual de bé o millor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat