Anahí Colotta: “Sempre sorprèn una noia al taxi”

2018-03-08-PHOTO-00001389

Va decidir canviar radicalment de vida quan va ser mare. Va deixar la gran ciutat i el seu càrrec executiu en el sector de l’òptica. Buscava una feina que li permetés conciliar la vida laboral i familiar i va acabar portant un taxi. Fa pocs mesos que s’hi dedica, a Pineda de Mar, i Anahí Colotta ha volgut compartir la seva experiència avui al programa La ciutat de Ràdio Calella TV.

Segurament és un dels sectors professionals més masculinitzats i encara sorprèn trobar una dona portant un taxi. I ella mateixa s’hi ha trobat, encara que fa poc que es va treure el carnet de conduir i s’hi dedica.

Sempre sorprèn la noia (…) Les estadístiques diuen que les dones tenim més accident perquè som més prudents en la conducció

Sap que hi ha altres companyes taxistes que han patit situacions de discriminació i admet que és una feina implica un cert risc.

Òbviament quan fem els torns de nit (…) No m’he trobat amb cap situació complicada però pel que m’han explicat no és una feina tan segura per a les dones com per als homes. Però no és una qüestió de qui, sinó pel masclisme que hi ha a l’entorn

I en això agraeix el suport que rep dels seus companys homes de l’associació del taxi de Pineda de Mar, on també hi ha una altra dona que porta molts més anys al sector. I també el de la seva família, que diu la va animar a canviar de feina i que li dona un cop de mà imprescindible per poder atendre la seva filla petita.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat