Convoquen una marxa nocturna en la vigília del 8M

Convocatòria alternativa amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones. El Moviment Feminista del Maresme crida a participar a la marxa nocturna que tindrà lloc avui a Calella amb l’objectiu de denunciar les violències contra les dones i les persones dissidents. Al marge d’això, l’organització també afegeix altres reivindicacions sobre immigració i de suport al poble palestí. El punt de trobada és l’estació de Renfe a les 19h.

El Moviment Feminista del Maresme, amb el suport del Sindicat Alt Maresme i el Col·lectiu Micaela de dones migrades treballadores de la llar i de les cures, convoca la marxa nocturna que sortirà avui vigília del 8M, el Dia Internacional de les Dones, des de l’estació de Renfe de Calella.

L’objectiu de la mobilització és denunciar les violències contra les dones i les persones dissidents. El Moviment Feminista del Maresme també hi afegeix altres reivindicacions que ha detallat a través de les crides que s’han fet a través de les xarxes socials:

-Protestar contra la llei d’estrangeria i les polítiques racistes que hi ha a les poblacions
-Denunciar que continuen els abusos sexuals i la impunitat d’agressors i còmplices
-Condemnar el genocidi del poble palestí i solidar-se amb les seves lluites

El Moviment Feminista del Maresme ha fet públic el manifest pel 8M en què denuncia l'”explotació, opressió i discriminació” que pateixen les dones per fet d’estar sotmeses al cisheteropatriarcat i el capitalisme. “Els assassinats són només la punta de l’iceberg d’una violència profundament arrelada en una societat que arremet contra la llibertat del cos i de la vida de les dones, les nenes i les dissidències sexuals i de gènere”, recull el text que poden consultar íntegrament a continuació.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *