“Andrés lee y escribe”, de Daniel Peralta, avui a la secció Low Budged del CFF

És la tercera cinta del director Xilè que, rodada en només deu dies, explica la història d’un actor fracassat que treballa de nit en una fàbrica. Porta una vida monòtona, solitària i gairebé sense emoció, però tot canvia quan visita la casa de la seva mare i recupera objectes de la seva infantesa. És el títol que es projecta aquest vespre al Teatre de la Sala Mozart, dins la secció competitiva de llargmetratges Low Budget del Calella Film Festival.

Andrés lee y escribe és una de les vuit pel·lícules seleccionades per entrar en la competició oficial del Calella Film Festival. És el tercer llargmetratge d’una sèrie de tres pel·lícules amb les quals el director Daniel Peralta reflexiona al voltant de la solitud, el conflicte interior i l’amistat. Ens presenta un personatge solitari, Andrés, que es retroba amb el seu desig d’adolescència i que no ha acabat de complir.

Es podrà veure a les vuit del vespre al Teatre de la Sala Mozart, amb preu d’entrada a taquilla de dos euros. Està inclosa en l’abonament complet i l’específic de la secció Low Budget.

En la programació d’avui del festival també hi ha previstes les projeccions d’Ebre, de la cuna a la batalla, de Román Parrado, sobre un dels episodis més sagnants de la Guerra Civil espanyola (18.00h); i Melanie. The girl with all the gifts.

still_0_3_790x398         null

Cinema de terror i zombies, considerada una de les millors produccions del subgènere dels últims anys, del director anglès Colm Mc Carthy, que ha estat premiada al Festival de Sitges. Es projectarà a les deu del vespre al Teatre de la Sala Mozart; però hi ha una altra proposta a la mateixa hora, a l’aire lliure, i en aquest cas que tracta sobre l’amor, amors impossibles, lluita de classes, i tot plegat ambientat al París bohemi del 1900.

moulin-rouge-baz-luhrmann-12Satine és l’estrella del Moulin Rouge. Anhela convertir-se en una gran estrella del cinema, decidida a abandonar els cabarets, es veu atrapada en l’amor d’un duc que li pot obrir les portes al seu somni. Ella però s’enamora d’un jove escriptor.

Una pel·lícula memorable, dirigida per Baz Luhrmann, d’una estètica molt particular i les actuacions brillants de Nicole Kidman i Ewan Mc Gregor. El musical d’avui al Beach Festival.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *