Àngel Badalló i Jordina Turon opten a formar part de la Junta de Demarcació dels Caus de Girona

Aquest diumenge es fa a Blanes l’Assemblea de la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, i els caps del Cau de Calella hi participaran. Es renovarà la Junta Directiva de Demarcació i s’hi presenten com a candidats dos ex caps d’Agrupament de Calella

Concretament Àngel Badalló, fins ara Cap d’Agrupament i regidor d’ERC a Calella, opta a ser Tresorer i Comissari. Per la seva banda Jordina Turon, també ex Cap d’Agrupament, és candidata a Secretaria. Un centenar de caps de la Demarcació de Girona votaran els càrrecs per tal d’aprovar-los.

Anna Rosich, Cap d’Agrupament del Cau de Calella, ha explicat el programa d’activitats i l’ordre del dia de l’Assemblea: “Alguns caps que tenim disponibilitat dissabte després del Cau anem cap a Blanes. Passem allà al vespre amb altres caps fent algunes activitats de coneixença i una mica de trobada. Diumenge al matí si que ja és el plenari on ja hi serem tot l’equip de caps. Es farà la votació dels pressupostos, la memòria d’activitats de l’any passat, es presenta el curs… I aquest any és especial perquè tot l’equip que representa Demarcació dins el moviment de Minyons es renova i hi haurà cares noves. Hem de votar aquest equip, i estem particularment contents que dos antics caps del nostre agrupament passaran a formar part d’aquesta taula si la resta de caps ho aproven“.

Des del Cau de Calella s’anima a tots els seus caps a participar de l’Assemblea, no només per prendre les decisions que els afecten a tots sinó també per viure una jornada de coneixença entre agrupaments i caus. Rosich: “Per part nostra intentem motivar a tots els caps a venir a l’Assemblea, que ja sabem que són unes quantes hores dins un teatre on et presenten dades, i números, i has de votar… i potser es presenta feixuc. Però nosaltres els motivem a venir perquè la Demarcació la formem els caps i tots els nens i és important que entre tots decidim les coses i participem de les votacions que se’ns permeten. I també està molt bé conèixer els altres caps de la Demarcació i veure que no només hi ha el teu Cau, sinó que, juntament amb tu, a tots els altres pobles, hi ha gent que comparteix la manera de fer Cau i que dediquen les hores dels dissabtes al Cau igual que tu“.

12195985_951284828270004_7331848691636505374_nVal a dir que dissabte al vespre, a banda dels jocs de coneixença, hi ha sopar i concerts amb els grups “Quin Cacau” i “Free Kiss“, un grup de versions de cançons típiques de Cau i excursionisme. L’endemà diumenge comencen les primeres sessions dels cursos de formació en monitor i director de lleure. L’assemblea comença a les 10 del matí i a les dues del migdia es farà un dinar a càrrec dels nois i noies TRUC de Blanes.

La Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya engloba 25 agrupaments escoltes i guies a les comarques gironines. En formem part uns 1.600 infants i joves i uns 500 voluntaris i voluntàries que fan de caps, formadors o responsables associatius.

En aquest enllaç es pot veure el  vídeo promocional de l’Assemblea de diumenge a Blanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *